Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

KARDITSA HIP HOP UNITED FESTIVALVOL 6

KARDITSA HIP HOP UNITED FESTIVAL VOL.6    Για ακόμα μια χρονιά το Festival θεσμός της Θεσσαλίας επιστρέφει. Την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 στο Αθλητικό Πάρκο Καρδίτσας σας περιμένουμε για ένα ταξίδι στην κουλτούρα της Hip  Hop.


    To Festival ξεκινάει στις 10:30 με graffiti στους τοίχους του θρυλικού Αθλητικού από graffiti artists από όλη την Θεσσαλία και όχι μόνο. Κάποιοι από αυτούς είναι οι: EDOM(Λάρισα) , RHINO(Τρίκαλα) , SABEZ(Καρδίτσα) , ESAW(Καρδίτσα) , RES(Καρδίτσα) , ESK(Καρδίτσα) , ARFS(Λάρισα) , TSE(Λάρισα) , GOSPEL(Καρδίτσα) , JASK(Καρδίτσα) , LOKE(Καρδίτσα) , BASEL(Καρδίτσα) , EPSILON(Αθήνα) οι οποίοι θα βομβαρδίσουν με χρώμα και style το πρωϊνό της Κυριακής.
     Καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας θα παίζει μουσική ώστε να δώσουμε στην πόλη της Καρδίτσας μία πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει στις 19:00 όπου θα ξεκινήσουν τα lives. Tα συγκροτήματα τα οποία θα συμμετέχουν είναι:

ΛΟΓΟΣ ΑΠΕΙΛΗ & DJ X-LIB

SMUGGLER & Κ.Γ.Θ. (Κ.Λ.ΙΟΣ)

TORPI & WAED (P.R.C.)

UMC’S

CRIMINAL MINDS

TZIMP

ΠΥΡΗΝΑΣ

XXL

ΕΨΙΛΟΝ.ΠΙ.Crew

Unknown Artist & DJ Jumattack


   Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να περάσουμε μια μέρα γεμάτη χρώμα και μουσική αφήνοντας  στην άκρη για λίγο την καθημερινότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου